Андрій Гордєєв: За медичну реформу!

За даними ВООЗ, щороку вмирає щонайменше 136 тисяч українців, яких можна було б врятувати. Застарілий підхід у медицини призвів до низької тривалості життя наших громадян, проблем народжуваності та стану здоров'я нації в цілому.

Докоріно змінити ситуацію зможе медична реформа, зокрема законопроект «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості», який буде поставлено на голосування у Верховній Раді 17 жовтня.

Цей документ стосується кожного громадянина нашої України – ваших рідних, близьких, родичів, друзів, сусідів. Адже з підступними хворобами може зіштовхнутися кожний з нас – як житель мегаполісу, так звичайний сільський мешканець.

Тому зараз не можна зволікати і бути байдужими. Треба наважитися на історичний крок - збудувати якісну та справедливу медичну систему для мільйонів українців. Медична реформа дозволить суттєво підвищити якість надання послуг, як у обласному центрі, так і у сільській місцевості.

Я і моя команда віримо, що 17 жовтня народні депутати приймуть медреформу, яка оновить нашу систему охорони здоров'я! Закликаю своїх колег, представників місцевих органів влади підтримати даний законопроект.

Нам потрібен результат – кращі медичні послуги та здорові люди!

Вже 72 % українців підтримали медичну реформу. Підтримай і ти!

Андрій ГОРДЄЄВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон