Вперше за останні шість років херсонці здійснили стрибки з парашутом

Вихованці комунального закладу «Обласний авіаційно-технічний спортивний клуб» Херсонської обласної ради вперше за останні шість років здійснили стрибки з парашутом.

«Учора ми провели спільний виліт з Миколаївською обласною федерацією авіаційних видів спорту, яка надала нам допуск для восьми вихованців, віком від 14-ти до 16-ти років, - поділився радісною новиною керівник херсонського авіаклубу Михайло Нестеров та додав, - погода була чудовою і сприяла першим стрибкам. Херсонські парашутисти, серед яких була і одна дівчина, на відмінно стрибнули з висоти 800 метрів і вже готові до нових стрибків».

За словами новопризначеного керівника, теоретична підготовка учеників відбувається протягом року (з вересня по травень) і завершується стрибками. Через відсутність необхідної матеріально-технічної бази та відповідних дозволів останні шість років Херсонський обласний авіаційно-технічний спортивний клуб надавав лише теоретичну підготовку, а стрибки залишалися у мріях, як самих вихованців, так і викладацького складу.

Так що без перебільшення можна сказати, що вчора відбулася маленька перемога Михайла Нестерова, який працює на займаній посаді лише місяць.

У той же час, він запевнив, що вже наступної весни наші вихованці зможуть здійснювати стрибки на рідній херсонській землі.

«Всі необхідні документи для цього вже зібрані. Тож, сподіваюсь, на позитивний результат вже наступної весни», - резюмував Михайло Нестеров та запрошує всіх бажаючих долучитися до нової групи.

А ми пропонуємо переглянути відео стрибків наших вихованців, які проводилися на території аеродрому «Кульбакіно» (Миколаїв).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон