Андрій Гордєєв візьме участь у Нідерландсько-Українському форумі

Завтра,10 жовтня, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв візьме участь у Нідерландсько-Українському форумі з виробництва та переробки овочів, фруктів та ягід, який відбудеться у м. Нова Каховка.

Захід пройде в рамках візиту до Херсонського регіону делегації представників нідерландських компаній на чолі з Радником з питань сільського господарства Каролин Спаанс та за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Херсонської Обласної Державної адміністрації, Херсонської ТПП, Херсонського аграрного Університету. Організатор – FoodTechLink.

В рамках форуму відбудеться презентація нідерландсько-українського співробітництва.

Також серед тем, які будуть обговорені на заході:

• Загальні тенденції ринку;

• Виробничі технології;

• Створення додаткової вартості;

• Програми підтримки агросектору;

• Донорські проекти в галузі, які на даний момент реалізуються;

• Можливості для місцевих фермерів в отриманні інформаційної та практичної підтримки стосовно нових технологій, експорту, переробки, сертифікації, фінансування та ін.;

• Презентація голландських технологій для плодоовочевого сектору.

Програма Форуму спрямована на поглиблення співробітництва в секторі виробництва та переробки плодоовочевої продукції: майже всі голландські компанії – учасники делегації вже успішно працюють в Херсонській області і знайомі як із сектором, так і зі специфікою бізнесу.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон