Олена Урсуленко привітала молодих лікарів Херсона

Минулого понеділка, 2 жовтня з нагоди Міжнародного дня лікаря в Херсонській міській клінічній лікарні імені Є. Є. Карабелеша пройшла посвята в інтерни.На свято до медиків завітали головний лікар Алла Малицька, секретар міської ради Олена Урсуленко.

Свято почалося з відкриття "рубінового" клубу лікарів - тих, які працюють в лікарні 40 та більше років. Їх було нагороджено грамотами та відзнаками, сказано багато слів вдячності за їхню працю та відданість.

До колективу закладу урочисто прийняли 37 молодих спеціалістів. Це майбутні медсестри та медбрати, офтальмологи, лікарі загальної практики та сімейної медицини, хірурги, педіатри. Всі вони працюватимуть у лікарні та поліклініках Херсона.

"Ми дуже чекали на вас, молоді спеціалісти. Енергія цього дня така, що навіть сонце зігріває вас теплом разом із серцями наших колег. Ми дуже хочемо, щоб через кілька років ми могли чути ваші імена серед імен кращих лікарів та медсестер міста і нашої країни.

Пам'ятайте, що ви обрали таку професію, яка має на меті служіння людям. Це більше ніж просто ремесло. Ви повинні весь свій талант віддавати на те, щоб херсонці були здорові. Будьте гідні звання співробітника міської клінічної лікарні імені Є.Є. Карабелеша і імені того, чиє ім'я носить лікарня", – зазначила головний лікар Алла Малицька.

"Хочу привітати усіх лікарів нашого міста і особливо колектив лікарні імені Є.Є. Карабелеша з Міжнародним днем лікаря. Шановні молоді спеціалісти, шановні лікарі, хочу побажати вам, щоб ви не втрачали свого бажання, своєї творчої енергії, аби реалізуватись по-справжньому як лікар.

Не зупиняйтеся! З тієї хвилини, коли вирішили зробити медицину справою свого життя і тепер, коли переходите на нову сходинку, використовуйте свої знання на користь людям. Йдіть уперед, служіть городянам, народу України. Я впевнена, вам це віддячиться", – привітала молоде поповнення провідної лікарні міста секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.


Молоді інтерни з рук наставників отримали робочі путівки, слова настанови та білі халати. Тепер їхня робота буде пов'язана з найгуманнішою працею. "Усе для здоров'я і щастя людей," – такі слова має гімн лікарні імені Є. Є. Карабелеша. Тож, люди, що обрали цей шлях завжди будуть самовдосконалюватися, користуватися пошаною та мати вдячність від людей.

За матеріалами "Український Південь"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон