На дорогах Херсонщини водії-початківці

З початку року за результатами успішного проходження перевірки знань 3588 водіїв уперше отримали в територіальних сервісних центрах МВС Херсонської областіпосвідчення на право керування транспортними засобами.

Загалом цього року в учбових закладах області, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, закінчили навчання 9559 кандидатів у водії.

В територіальних сервісних центрах області у майбутніх керманичів прийнято 6564 теоретичних та 9885 практичних іспитів для отримання права керування транспортними засобами. Відсоток складання іспитів з першого разу становить53,7.

Нагадуємо, що під час складання теоретичних іспитів в ТСЦ проводиться комп'ютерне тестування: за 20 хвилин необхідно відповісти на 20 питань, при цьому допускається не більше 2-х помилок.

Надалі, за умови успішного проходження теоретичної частини, надається допуск до практичного іспиту, і цей результат вважається дійсними протягом трьох місяців.

Якщо кандидат допустив більше 2-х помилок або не вклався у визначені 20 хвилин, до практичної частини іспиту він не допускається. Спробувати повторно скласти теорію можливо не раніше, ніж через 5 днів.

При цьому теоретичний іспит можна здавати необмежену кількість разів, а практична частина обмежена 3-ма спробами.

Галина КУСТЕНКО
Регіональний сервісний центр МВС в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон