Олена Урсуленко закликає депутатів Херсонської міськради плідно попрацювати

Як відомо, на завтра, 28 квітня запланована чергова XІІІ сесія Херсонської міської ради. Секретар міськради Олена Урсуленко закликає депутатський корпус до продуктивної роботи у сесійній залі.

Депутати мають розглянути 75 питань, з них перші 11 – звіти про роботу постійних комісій та виконання фінансових планів комунальних підприємств, програми економічного та соціального розвитку, а також внесення змін до цієї програми та бюджету. Завтра ж затверджуватимуть оновлений склад Економічної ради з питань контролю за ефективністю КП.

«Сподіваюсь, що депутатський корпус плідно попрацює на завтрашньому пленарному засіданні. Питань не так вже й багато, є серед них суто технічні, є й такі, що потребують детального розгляду.

Маю надію, що депутати будуть активними, націленими на співпрацю і на результат», – секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко закликає депутатський корпус до продуктивної роботи у сесійній залі.

Винесені на розгляд депутатів і питання соціального захисту. Для херсонців, що звертаються про допомогу з бюджету, дуже часто це питання життя чи смерті. Кількість заявників з кожним місяцем зростає.

Профільна депутатська комісія підтримала виділення матеріальної допомоги для невідкладних операцій або лікування 184 городянам (загальна сума – 1 млн. 603 тис. грн.). Кількість заявників і сума коштів не остаточні, оскільки заяви продовжують находити.

«Депутатський корпус відгукується на звернення громадян, виділяє максимально можливі кошти на лікування та оперативні втручання при найважчих захворюваннях. Але кількість хворих, у тому числі і на онкологію, не зменшується.

Тому ми повинні подумати над тим, як підняти профілактичну медицину на якісно новий рівень, закупити необхідне обладнання для лікарень, щоб захворювання можна було діагностувати на початкових стадіях», – прокоментувала Олена Урсуленко.

Депутати розглянуть проект рішення про затвердження програми шефської допомоги військовій частині А 1088 та сприяння Херсонському об'єднаному військкомату.

На сесію виноситься більше півсотні "земельних питань". Вони часто стають каменем спотикання у роботі депутатів. Наскільки ретельно опрацьовані чиновниками і вивчені депутатами питання містобудування та архітектури, які винесені на сесію, побачимо вже завтра.

"Український Південь"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон