У Генічеському районі пройшли навчання

Планові командно-штабні антитерористичні навчання, організовані координаційною групою АТЦ при Управлінні СБУ в Херсонській області, відбулися сьогодні у Генічеському районі на адміністративній межі з окупованим Кримом.

В масштабних навчаннях взяли участь представники СБУ, поліції, ДСНС, Державної прикордонної служби, ЗСУ, Державної пенітенціарної служби, облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування.

У ході навчань перевірялись та вдосконалювались практичні навички щодо спільних дій з припинення терористичних проявів на важливому державному об'єкті. Заходи з ліквідації наслідків масштабного терористичного акту відпрацьовувались із залученням сил і засобів авіаційного загону.

Голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв приділяє особливу увагу саме такого масштабу навчанням: «Наше спільне завдання – це постійна увага та максимально професійна підготовка до будь-яких загроз.

Телекомунікаційна вежа, яку нещодавно побудували для відновлення українського мовлення на Херсонщині – це один із прикладів важливих стратегічних об'єктів області.

Тож дякуючи керівникам всіх силових структур держави взагалі та області зокрема, ми маємо мирний регіон, який знаходиться під пильним оком фахівців з охорони в різних галузях.

Подібні навчання нам дозволяють зробити висновки, врахувати недоліки, визначити завдання на найближчу перспективу».

Він неодноразово отримував подяку від керівництва Генерального штабу ЗСУ за впровадження практичних занять формувань територіальної оборони в області. За словами очільника області такі заходи вкрай важливі, враховуючи складну оперативну обстановку в країні.

За матеріалами ХОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон