Про обличчя Херсонщини: обняти і плакати

Обняти і плакати хочеться від вигляду стели «Херсонська область», що розташована на межі нашої області з сусідньою - Запорізькою,- пишуть ніші колеги з районного сайту "Степ Ньюз".

Купи сміття довкола стели, облущені літери, занедбані клумби — в такому вигляді зустрічає гостей один із символів Херсонської області.

За інформацією нашого видання, на минулому тижні силами декількох іванівських організацій здійснювалося пофарбування стели та прибирання прилеглої території. По нашій інформації, на ці потреби витрачено близько 1000 грн.

З редакцією сайту "Степ Ньюз" зв'язалися працівники, які здійснюють ремонт стели. Люди розповіли, що в даний час ремонт знаку тільки розпочато. Сміття на прилеглій території зібрано, пофарбовано лицеву сторону знаку.

Як видно по самій стелі, там необхідно провести дуже багато штукатурних робіт. У зв'язку із складними погодними умовами, зараз штукатурити немає можливості. Розчин не схоплюється. Тай сильний вітер і холод не дають нормально працювати людям.

З наступного тижня, як вирівняється погода, роботи по впорядкуванню знаку «Херсонська область» будуть завершені і оновлений знак гідно зустрічатиме жителів та гостей нашої області.

За матеріалами "Степ Ньюз"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон