На Херсонщині посилюють заходи безпеки

У Херсонському Управлінні СБ України за ініціативи Координаційної групи Антитерористичного центру відбулась спільна нарада учасників – суб'єктів боротьби з тероризмом щодо питань запобігання й протидії ймовірним диверсійно – терористичним проявам напередодні та під час святкування Великодня та травневих свят.

У ході засідання представники органів місцевої влади, очільники регіональних органів СБУ, Нацполіції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, підрозділів Збройних сил України та Національної гвардії узгодили порядок взаємодії та спільного реагування на прояви терористичного характеру.

Розглянуті питання забезпечення належного рівня публічної безпеки у місті та області під час участі населення у заходах, що відбуватимуться у місцях масового перебування людей. Правоохоронцями Херсонщини посилено заходи з охорони вразливих об'єктів життєзабезпечення краю.

Разом з тим, керівництво Управління СБУ в Херсонській області звертається до мешканців та гостей міста зберігати пильність та бути уважними!

У разі потрапляння в поле зору будь-яких підозрілих транспортних засобів, предметів та осіб, невідкладно повідомляти означену інформацію на гарячу телефонну лінію Управління (097) 131-24-71 або 102.

Прес-група УСБУ в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон