Херсонський нардеп привітав науковців

Сьогодні, 27 березня народний депутат України Олександр Співаковський був присутній на вченій раді Херсонського державного університету:

«...мав дуже приємну нагоду вручити дипломи новоспеченим кандидатам наук — С.Барсуку, М.Віннику, Т. Вінник, М. Гаран, Є. Сєдову, Н. Перевознюк, А.Гавловській, а також диплом доктора наук - І. Нагрибельній.

У своїх професійних та наукових здобутках кожен науковець унікальний.

Та коли прикладна наука тісно поєднуються з реальною економікою та освітою, це дає поштовх до формування сучасної наукової парадигми та створює абсолютно нову якість освіти.

Як, наприклад, у випадку Євгена Сєдова, який працює системним адміністратором DataArt та водночас є викладачем-стажистом Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського.

Або ж - керівника методичного об'єднання вчителів інформатики Херсонського фізико-технічного ліцею Віталія Шовкуна. Впевнений: саме такі молоді науковці, наближені до реального сектору, здійснять відповідний вклад у розбудову науки України . В усякому разі, хотів би їм цього побажати, - повідомив Олександр Співаковський.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон