Підшефні Херсонського УСБУ

Напередодні річниці створення СБУ, з метою патріотичного виховання - шефи з УСБУ в Херсонській області організували зустрічвихованців Калинівської школи – інтернату з бойовими офіцерами підрозділу «Альфа» та армійцями військової вертолітної частини.

Шефи з СБУ підготували цікаву екскурсійну програму, аби перетворити звичайний для дітей день у незабутній. Силовики розповіли про службу та побут військовослужбовців, продемонстрували майстерність у затриманні небезпечних, озброєних злочинців та витривалість.

Учні ознайомилися із сучасними видами зброї, приміряли військову амуніцію. Захоплення викликав візит до тиру та можливість спробувати себе у якості стрільців.

Відчути себе справжніми авіаторами-захисниками небесних просторів України надали можливість вихованцям військові вертолітної частини.

Діти побували у музеї бойової слави, де кожен експонат – військова зброя, набої, маскувальне зображення, фотоальбоми солдат-миротворців можна було взяти до рук і розглянути більш детально.

«Спілкуючись із людьми, які пов'язали своє життя із захистом Батьківщини та своїх співвітчизників, - ділилась своїми враження директор інтернату Руслана Шешеня, - дедалі більше розумієш, що саме від них – справжніх чоловіків, захисників та рятувальників залежить спокійне життя наших дітей».

Прес-група УСБУ в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон