Олена Урсуленко: У Херсоні порушуються права громадян

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко вважає перенесення сесії міськради, яка була запланована на сьогодні, 10 березня - порушенням прав громадян:


«...Я вважаю це порушенням прав громадян і неповагою до депутатського корпусу! Посада депутата не звільняє його від роботи, поточних справ, тож, кожна хвилина – на рахунку. Вкотре сесія переноситься без узгодження із депутатами, без пояснень.

За час роботи у комісіях депутати відпрацювали чимало проектів рішень щодо життєдіяльності громади, які потребують негайного втілення. Сесії призначає міський голова, але вже протягом трьох з половиною місяців(!) сесійних засідань не відбувається, тільки позачергові.

І найголовніше - команда міського голови Володимира Миколаєнка не втомлюється здивовувати! То за прискореною процедурою у порядок денний вносять питання, котрі не можуть чекати. То - раптом, без причини, сесія відкладається... І це не може не хвилювати.

Програма розвитку спорту у місті не фінансується з січня 2017 року через те, що немає рішення сесії. Питання соціального захисту громадян не вирішуються, а від цього залежить не лише якість життя наших жителів, а часто – і саме життя. І порятунком може бути лише своєчасна медична допомога.

Питань, на вирішення яких так чекає громада Херсона, дуже багато. І поки вони тільки накопичуються...», - заявила Олена Урсуленко

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон