Не бажаєте конструктивно працювати – складіть мандати!

Депутат Херсонської міської ради від ПП «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Дмитрієв прокоментував безрезультатну сесію 9 березнята ймовірне безпідставне перенесення засідання на 21 березня:

«...Складається враження, що не лише ті 16 осіб, яких міський голова так чи інакше працевлаштував, а й інші депутати є підлеглими Миколаєнка. Постійні перенесення сесії – це демонстрація неповаги до депутатського корпусу, до людей, які на відміну від мера та його друзів не отримують зарплатню з міського бюджету.

На розгляд сесії вносяться безліч питань, які не терплять зволікання. Місто не може бути заручником ганебної ситуації, коли питання, вкрай необхідні окремим особистостям, протягнуті через сесію.

Міська рада обиралася для того, щоб рішення приймалися, а виконком їх виконував. А сьогодні ми спостерігаємо, що міськраді, по суті, не дають зібратися в плановому режимі, а виконавча влада грубо саботує виконання прийнятих рішень.

Ситуація вже досить критична, до «Самопомочі» неодноразово зверталися херсонці, які потребують негайної допомоги від міста, зокрема виділення коштів на лікування онкохворої дитини, та були обурені безкінечними перенесеннями сесії. Через чиюсь примху під загрозою опинилося здоров'я або навіть життя маленької дитини. А це вже зовсім неприпустимі речі.

Шановні депутати, якось ви швидко забули про своє призначення, і явка депутатів на сесію 9 березня це красномовно продемонструвала. Якщо не бажаєте конструктивно працювати – складіть мандати! А ховатися від прийняття рішень – це негідно звання депутата», - вважає депутат Херсонської міської ради від ПП «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Дмитрієв.

"Самопоміч" - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон