Кого нагородили у Херсонській обласній раді

Сьогодні, 3 березня на початку засідання XI сесії голова обласної ради Владислав Мангер відзначив осіб, які внесли вагомий внесок у розвиток Херсонщини.

Так, за вагомий внесок у реформування місцевого самоврядування, соціально-економічний розвиток територіальних громад, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагородили Грамотою Верховної Ради України Голопристанського міського голову Бабича Олександра Володимировича.

За багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування та з нагоди відзначення 60-річчя з Дня народження Почесною Грамотою Херсонської обласної ради нагородили голову Іванівської районної ради Херсонської області Павленко Людмилу Михайлівну

За надання допомоги у поліпшені побутових умов та організації змістовного довкілля вихованців Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради отримали Подяки голови Херсонської обласної ради депутати Херсонської обласної ради VII скликання Дяков Сергій Миколайович, Книга Олександр Андрійович, Рожков Юрій Геннадійович.

Почесною Грамотою Херсонської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у справу підготовки висококваліфікованих спеціалістів у галузі вокального мистецтва та з нагоди відзначення 55-річчя з Дня народження нагороджена народна артистка України, доцент, професор кафедри вокалу та хорових дисциплін Херсонського державного університету Лелеко Наталія Віталіївна.

Також відзначили наших земляків, які здійснили значний внесок в розвиток Херсонщини та у підтримку особового складу військових частин і підрозділів Збройних Сил України.

Відзнакою міністра оборони України медаллю «За сприяння Збройним Сила України» за значний особистий внесок в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів Збройних Сил України та активну громадянську позицію нагородили голову СФГ «Акант», депутата Херсонської обласної ради VІІ скликання Помазнюка Віктора Анатолійовича.

Нагородили грамотою міністерства оборони України активних членів громадської організації «Всеукраїнська спілка ветеранів АТО та волонтерів» Довганя Віктора Леонідовича, Квятковського Богдана Костянтиновича та Мазуркевича Валерія Ігоровича.

За високий патріотизм, активну благодійну, гуманістичну та громадську діяльність з організації та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів Збройних Сил України Почесною грамотою голови Херсонської обласної державної адміністрації нагородили Благодатненського сільського голову Скадовського району Козака Василя Анатолійовича та учасника волонтерського гурту «Янголи добра» Янченко Григорія Миколайовича.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон