Гордєєв: Кримський футбол відродиться через Херсонщину

Про це вчора, 1 березня, у Херсоні на відкритті Кубку федерації футболу Автономної Республіки Крим,впевнено заявив голова Херсонської облдержадміністрації, голова Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв

Урочисте відкриття Кубку федерації футболу Автономної Республіки Крим відбулося на новому футбольному полі зі штучним покриттям у Херсоні.

Важливість цієї події відзначив голова Херсонської облдержадміністрації, голова Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв, адже "...діти мають грати у футбол на найкращих полях, аби відточувати свою майстерність та поповнювати професійні команди країни", - повідомляє Таврія24.

«Кримський футбол відродиться через Херсонщину. Маємо створювати ті умови, піднімати, розвивати спорт до того рівня щоб різними дипломатичними і політичними шляхами ця окупована територія найближчим часом повернулася в лоно України.

В результаті заслуховування звіту Федерації футболу Херсонської області і Федерації футболу АР Крим UEFA прийняло рішення про інфраструктурну допомогу на розвиток футболу саме для цих двох федерацій, для наших двох федерацій у розмірі 1 млн. євро», – зауважив під час відкриття турніру очільник Херсонщини.

Перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко передав Херсонській і Кримській федерації футболу подарунки - два нові автомобілі та 1000 м'ячів.

«Ми привезли сертифікат для Кримської Федерації футболу за дорученням президента Андрія Павелка 1000 м'ячів, які будуть спрямовані в першу чергу для реалізації цією програми, ми привезли нові автомобілі як для Кримської Федерації футболу, так і для Херсонської Федерації футболу», – зазначив Вадим Костюченко.

Першими на футбольне поле вийшли відроджена сімферопольська «Таврія» і новокаховська «Енергія». З рахунком 4:2 перемогла Таврія.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон