Народні герої Херсонщини

Сьогодні, 1 березня 2017 року, громадська організація «Народні герої» провела в Херсоні урочистий захід з публічного вшанування Народних Героїв почесною відзнакою.

Ця недержавна нагорода була запроваджена у 2016 році новоствореною однойменною громадською організацією на чолі з її засновником Андрієм Зібраном напередодні 25-ї річниці Незалежності. Срібний ювілей народження країни став доброю нагодою для старту цієї ініціативи.

Лише за перше півріччя реалізації проекту активістам вдалось віднайти та познайомитись з прикладами суспільно-корисної діяльності більш ніж двохсот українців, невтомну працю яких без зайвого перебільшення можна назвати подвигом.

Серед її почесних Героїв – лікарі, вчителі, юні винахідники, волонтери, багатодітні матері, олімпійці, ветерани, автори світових рекордів, благодійники та священики.

Цього разу Херсонщина дізналася імена своїх співвітчизників, які своєю працею та самовідданим служінням громаді заслуговують на високе звання "Народний герой". Урочисте нагородження відбулося у великій залі приміщення міської адміністрації.

На церемонії в присутності 300 глядачів пролунало кілька десятків зворушливих історій, які перегукувалися з концертними виступами юних вихованців дитячого палацу творчості. Кульмінацією свята стало вручення Народним Героям пам'ятних відзнак та квітів.

"Сьогодні до книги новітньої історії України була вписана ще одна сторінка з іменами мешканців Херсонщини. Відтепер завдяки спільним зусиллям наших однодумців про їхні здобутки дізнаються сучасники та братимуть приклад нащадки", - зазначив під час свого привітального виступу засновник ГО "Народні Герої" Андрій Зібран.

Робити здобутки народних сподвижників публічним надбанням допомагають все нові і нові однодумці організації. Вони практично щодня з різних куточків України надсилають на адресу організації розповіді про своїх сусідів, колег, друзів, пропонують до розташування портретів та сюжетів істинно Народних Героїв свої рекламні носії та шпальти видань.

Нинішня, 2-га, церемонія, яка відбулася на Херсонщині, допоможе місцевій громаді та усій країні черговий раз дізнатись про подвиги та звитяги мешканців цього південного краю, що надалі слугуватимуть прикладом для інших та сприятимуть становленню громадянського суспільства як потужної складової політичної системи сучасної української держави.

За матеріалами ГО «Народні герої»

Довідка: «Народні герої» є громадською організацією, заснованою у липні 2016 року у Львові громадським активістом Андрієм Зібраном. Її місією є пошук та об"єднання зусиль однодумців заради підвищення престижу та популяризації суспільно-корисної праці, як обов'язкового елементу політичної культури та життєдіяльності українських громадян, з метою покращення якості життя усіх верств українського суспільства

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон