Херсонським степом "котиться легка паніка"

Вчора, 28 лютого в селі Шотівка Іванівського району Херсонської області працювала робоча група комісії по протидії інфекції африканської чуми свиней...

Робота комісії породила різного роду чутки і паніку. Так, сьогодні в нашу редакцію місцевого інтернет - видання "Степ Ньюз" телефонували занепокоєні шотівці та запитували мовляв чи правда, що по Шотівці відстрілюють свиней?

Звісно, що такі чутки це всього лише чутки. Як стало відомо нашому виданню, ніхто ні в кого свиней не вилучав і не умертвляв.

Але тут потрібно знову ж таки виписати «жовту картку» нашим посадовцям. У випадку якби ця подія була належним чином висвітлена це б зберегло би людям зайві нерви.

За інформацією місцевих журналістів подібна робота комісії запланована в смт Іванівка. Сподіваємось, що в районному центрі робота комісії не буде «засекреченою», як в Шотівці, що б не розпочалася нова хвиля паніки, подібна тому як було в день оголошення карантину в районі.

"Степ Ньюз"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон