Василь Федін: Для жителів Херсона важливо, аби бренд «ХБК» залишився

Про це депутат Херсонської обласної ради Василь Федін заявив під час обговорення в облраді плану санації ВАТ «Херсонський бавовняний комбінат»

Вчора, 27 лютого відбулось засідання постійної комісії Херсонської обласної ради з питань промисловості та агропромислового комплексу. Під головуванням Василя Федіна члени комісії розглянули 15 питань порядку денного.

Одне із важливих питань на засіданні – це участь депутатів обласної ради в схваленні плану санації ВАТ «Херсонський бавовняний комбінат». В ході обговорень члени комісії дійшли до спільної думки, що вони повинні простягнути руку допомоги підприємству.

«Для нас, як жителів цього міста, дуже важливо, аби бренд «ХБК» залишився. Пропозиції, які ми сьогодні почули від фірми,що готова інвестувати і вкладати кошти, нам здалися вагомими для підтримки цього стратегічного об'єкту», – зазначив депутат облради Василь Федін.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон