Дотримання розміру «мінімалки» у Херсоні контролюється

Дотримання розміру мінімальної заробітної плати та зменшення заборгованості по заробітній платі на контролі районної влади.

У виконавчому комітеті Дніпровської районної у м. Херсоні ради 23 лютого 2017 року відбулося чергове засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

До складу комісії входять керівництво органу місцевого самоврядування, посадові особи відділу праці управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної у м. Херсоні ради, Державної фіскальної служби у Херсонській області, управління пенсійного фонду України у м. Херсоні, Національної служби посередництва і примирення у Херсонській області, дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, депутати районної ради.

З питань заборгованості по єдиному соціальному внеску та нарахувань заробітної плати нижче мінімального розміру заслухано 23 керівника.

За результатами роботи комісії 4 керівники доповіли про підвищення рівня нарахування заробітної плати, 1 керівник надав підтвердження про погашення заборгованості з ЄСВ у сумі 16,5 тис.грн.

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон