Про двісті доларів на кордоні Херсонщини

На адміністративній межі Херсонщини з окупованим Кримом громадяни продовжують спроби незаконного переміщення транспортних засобівна материкову частину України по підробленим документам, а деякі намагаються навіть підкупити прикордонників за американські долари.

Так вчора, 24 грудня мешканець Херсона на автомобілі «КІА» прибув до контрольного пункту «Каланчак» слідуючи з Керчі до Миколаєва.

Під час проходження паспортного контролю громадянин запропонував прикордонникам 200 доларів США за те, щоб безперешкодно проїхати на материкову частину України.

Від хабара військовослужбовці Херсонського загону відмовились та в ході подальшої перевірки документів встановили, що доручення на право керування транспортним засобом можливо підроблене. Адже власник автомобіля знаходився за межами України, а доручення видане на материковій частині України, тобто без його присутності.

Про факти можливого виявлення ознак злочину передбаченого статтею 358 ККУ та факт спроби дачі хабара прикордонники повідомили Каланчацьке відділення Національної поліції.

Іван ШЕВЦОВ
Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон