У Генічеську представлена "Вишивана моя Україна"

У приміщенні Генічеської районної державної адміністрації презентували карту України, на якій кожне Головне управління Державної казначейської служби вишивало орнаментом рідного краю свою область.

Започаткувала всеукраїнську казначейську акцію "Вишивана моя Україна", присвячену 25-ій річниці Незалежності України, голова Державної казначейської служби України Слюз.

Полотно з вишитим контуром карти передавалось з області в область, аби казначеї всіх регіонів України змогли долучитися до цієї патріотичної акції. Перший візерунок на полотно був накладений 8 серпня, а останній — 21 жовтня.

Карта пройшла доволі складний маршрут — побувала в усіх регіонах України. У кожному з них вона доповнювалась новими візерунками, нанесеними натхненними казначейськими майстринями. Вишивали ії не тільки жінки, а й чоловіки. Кожен новий візерунок на ній утверджує наш віру в перемогу України та її мирне, щасливе майбутнє.

Тепер казначейський рукотворний оберіг мандрує територіальними органами Державної казначейської служби України, щоб кожний працівник та всі бажаючі змогли ознайомитись з ним, після чого займе почесне місце в центральному апараті Казначейства як ще один символ єдності та патріотизму казначейської спільноти.

Також була представлена книга-літопис "Вишивана моя Україна", куди вносились побажання та привітання всім колегам-казначеям. Як карта, так і книга будуть зберігатися в музеї Державної казначейської служби.

На презентації були присутні працівники Генічеської районної державної адміністрації, районної ради, міської ради, управління Казначейства, управління освіти, управління культури, управління соціального захисту населення, фінансового управління райдержадміністрації, управління пенсійного фонду, об'єднаної державної податкової інспекції та інших бюджетних установ.

За матеріалами Медіа-МАЯК

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон