Херсонців запрошують на новорічний ярмарок

У Херсонській облдержадміністрації вважають, що дуже важливо, щоб херсонці перед новорічними святами мали змогу купити найсвіжіші продукти харчування безпосередньо від виробника за його цінами.

Це одне з важливих питань, яке обговорювали під час наради з головами райдержадміністрацій, а саме організація і проведення новорічного ярмарку, який відбудеться у м. Херсоні 24 грудня з 9:00 на площі біля кіноконцертної зали «Ювілейний».

Зокрема обговорили актуальні питання з організації та проведення ярмарку щодо встановлення цін на продукцію, забезпечення громадського порядку та протипожежної безпеки.

Так, з ініціативи облдержадміністрації на ярмарку в широкому асортименті буде представлена сільськогосподарська продукція, вироблена сільгосптоваровиробниками області.

Кожний район області наддасть широкий асортимент та обсяги плодоовочевої, м'ясної та молочної продукції, а також борошно, макарони, крупи, олію та багато іншого.

Традиційно буде представлена продукція промислових та сільськогосподарських підприємств, а також підприємств харчової та переробної промисловості відомих марок та брендів Херсонщини, без «накруток» посередників.

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон