Побачення з побоями сталося у Херсоні

Жителька Херсона заявила у поліцію на свого нового сусіда, який прийшов до неї познайомитися, але побачення закінчилося побоями та пограбуванням

Скривджена 48-річна потерпіла розповіла працівникам поліції, що до неї додому прийшов новий сусід, щоб познайомитися. Жінка впустила гостя, разом з яким вживала алкогольні напої.

Потім чоловік став проявляти агресію, завдав жінці численні удари по голові, після чого забрав у неї мобільний телефон.

Працівники Корабельного відділення поліції Херсона затримали чоловіка упродовж півгодини неподалік від будинку жертви. У нього вилучено мобільний телефон жінки.

Як повідомив заступник начальника Корабельного відділення поліції Олександр Рогожин, затриманим виявився 31-річний херсонець, який 8 років провів у місцях позбавлення волі на скоєння крадіжки та розбійного нападу.

Наразі чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій» (карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна).

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон