Херсонські пожежні рятували безпритульних

Важкі економічні умови, в яких опиняються мешканці Херсона, залишають все більше людей за межами людського існування, залишаючи їх навіть без власного житла.Такі херсонці часто стають жертвами злочинів та надзвичайних ситуацій.

Як приклад, нещодавно рятувальники Суворовського району Херсона ліквідували займання у "помешканні" херсонських безхатченків - в тепловій камері теплотраси

На номер Служби порятунку «101» м. Херсон надійшло повідомлення про те, що з теплової камери теплотраси на вул. Залізничній йде дим. На місце події прибуло пожежно-рятувальне відділення Суворовського району.

Вогнеборці застали таку картину: поряд знаходився чоловік без певного місця проживання, який вже вибрався з свого «тимчасового» обійстя. Інший ж чоловік самостійно вилізти не міг.

Рятувальники опустили висувну драбину, по якій той вже і піднявся. У самій ж камері тліли матрас та інший мотлох. Вогнеборці ліквідували займання на площі 20 кв. м.

Найімовірніша причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Чоловіки, від цієї пригоди, не постраждали...

За матеріалами ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон