Олена Урсуленко підтримала благодійний марафон

У Херсоні відбувся благодійний марафон «Милосердя та єдності», присвячений Міжнародному дню захисту прав людей з особливими потребами.

Ініціатори марафону – громадські організації «Громада.UA», «Херсонське обласне товариство інвалідів», волонтери та благодійники. Мета такого заходу – привернути увагу громади Херсона до проблем, з якими стикаються люди з інвалідністю кожного дня в боротьбі за якість свого життя.

У марафоні взяли участь професійні та самодіяльні колективи Херсона та області, які в такий спосіб побажали висловити свою підтримку та увагу людям з інвалідністю.

Захід підтримали громадські організації, підприємці, благодійники, волонтери та депутати.

«Ви щодня змушені долати перешкоди на своєму шляху. Обіцяю, що зі сторони депутатського корпусу у 2017 році ми зробимо все, аби люди з обмеженими можливостями отримали можливість безперешкодно пересуватися на основних ділянках міста. Безмежно вдячна організаторам цього марафону за те, що вони вкладають серце і душу у добрі справи», - сказала секретар Херсонської міської ради (фракція «Солідарність») Олена Урсуленко.


«Ви – приклад мужності, сили духу та великих сердець. Дякую вам за те, що ви щодня показуєте нам, як треба жити», - сказав депутат міської ради Сергій Жуйков.


Президент благодійного фонду «Реавіта» Ольга Тапе під час свого виступу зазначила:

«Для мене велика честь стояти перед людьми у яких скільки добра. Я вам за це безмежно вдячна. Кожен хоче внести свій вклад один для одного. Є Рожков Юрій, який нам багато допомагає і у цій співдружності людей, які вірять, що є Бог, є добро і любов – відбуваються чудеса».

Команда «Солідарності» завітала на марафон, щоб підтримати свого колегу – депутата обласної ради Юрія Рожкова. Який спільно з благодійним фондом «Реавіта» робить все аби поліпшити умови пересування людей з обмеженими можливостями. Під час благодійного марафону були вручені інвалідні візки та ходунки тим, хто так давно на них чекав.

«БПП «Солідарність»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон