Херсонські депутати побачили жах у Скадовську

Сталося це під час робочої поїздки депутатів Херсонської міської ради й міського голови до комунальних об'єктів - оздоровчого табору імені Івана Голубцята пансіонату "Енергія", що знаходяться на узбережжі Чорного моря у Скадовську.

Побачивши, ці комунальні об'єкти депутати міськради вирішили не продовжувати строк оренди підприємцям, які за 10-річний термін не знайшли можливості покращити умови перебування наших діточок на оздоровленні, а довели ці місця до вкрай жахливого стану (див. фото) .

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко переконана, що управління комунальної власності повинне уважно слідкувати, як виконуються усі умови договорів з метою збереження власності громади, і відповідно - вчасно реагувати.

Депутати міськради своїм рішенням передали ці оздоровниці на баланс управлінню освіти для проведення капітального ремонту та благоустрою території, аби привести їх в належний стан.

"Я переконана , що такі об'єкти влада повинна зберігати і розвивати, а не передавати в управління окремим особам для збагачення.

Наше завдання - відкрити табір з комфортними умовами, цікавими і змістовими програмами для розвитку дітей Херсонщини", - заявила секретар Херсонської міської ради Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон