На Херсонщині знову попалися «азартні» бізнесмени

Епопея з підпільними казино на Херсонщині продовжується. Вчора слідчими та оперативними працівниками фіскального відомства Херсонщини припинено роботу ще одного закладу любителів азартних ігор у Херсоні.

За результатами проведеного санкціонованого обшуку за місцем розташування незаконного грального закладу вилучено знаряддя для розваг.

Це: 11 системних блоків, 1 сервер, 11 карток гравців та відповідних флеш-накопичувачів, так званих «ключів» до азартних ігор загальною вартістю понад 65 тис. гривень. Також вилучено папери з чорновою бухгалтерією та понад 3 тис.грн. готівкою.

Слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області проводиться досудове розслідування кримінального провадження, що кваліфікується за ознаками статей 204 (Незаконне зберігання та збут фальсифікованих алкогольних напоїв), 212 (Умисне ухилення від сплати податків) та 203-2 КК України (заняття гральним бізнесом). Відповідний злочин за ст. 203-2 КК України карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Наразі слідчі дії тривають.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон