Питання теплозабезпечення жителів Генічеського району під контролем влади

Сьогодні, 16 листопада, голова облради В.Мангер як член колегії Херсонської облдержадміністрації бере участь у її виїзному засіданні в м. Генічеську.

В такий спосіб, з виїздом на місце, було заплановано розглянути питання про стан теплопостачання в Генічеському районі, оскільки саме цю складну ситуацію з настанням холодів необхідно першочергово врегулювати.

"Генічеськ на теперішній час є форпостом України. І я підтримую голову облдержадміністрації А.Гордєєва в його рішенні розглянути це питання у вас, в Генічеському районі",- зазначив голова облради.

В обговоренні першого і основного питання взяли участь фахівці Департаменту ЖКГ та ПЕК облдержадміністрації, ПАТ "Херсонгаз", інші спеціалісти цієї сфери та керівники Генічеської райради і райдержадміністрації.

У ході розгляду Владиславом Мангером зверталася увага на те, яка конкретна робота була здійснена в районі для роз'яснення населенню умов отримання "теплих кредитів", зокрема, громадянам похилого віку.

Фахівцями було озвучено інформацію про розроблений, на випадок критичного зниження температури зовнішнього повітря, графік обмеження постачання газу, яка викликала активне обговорення серед присутніх, насамперед, сільських голів.

"На сьогодні владою дійсно зроблено дуже багато для запобігання небезпеці, що могла виникнути у Генічеському районі по настанні зимового періоду. Питання теплозабезпечення його споживачів знаходиться на особливому контролі і у Премєр-міністра України В.Гройсмана. Зважаючи на висновки та рекомендації спеціалістів, є реальна можливість налагодити належну подачу теплоносія у Генічеську", - підкреслив голова облради.

Владислав Мангер звернувся до присутніх у залі військових зі словами вдячності за їх службу та привернув увагу всього загалу до умов, у яких знаходяться не першу зиму наші воїни. "Коли у нас триває війна, треба всім згуртуватися навколо проблематики і вирiшувати, допомагати один одному", - зазначив очільник обласної ради.

За результатами розгляду питання членами колегії було підтримано підготовлений проект розпорядження (з доповненнями). Далі було активно обговорено питання про стан призначення житлових субсидій населенню області, з прикладами по Генічеському району. Інші 5 питань вирішено узгодити протокольно.

Анжела ГОЖА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон