У Херсоні «аква-фантазії» на березі Дніпра

Невгамовні фантазери херсонської забудови висунули ідею спорудити на схилі Дніпра у парку Слави, майже під стінами обласної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара (чи не єдиної окраси міського берега з боку Дніпра) cпopтивнo-oздopoвчий aквa-парк.

Пропонується в якості чаші цієї штучної водойми використати... пожежний басейн бібліотеки (див. фото), а прилеглу ділянку площею у три таких басейни впорядкувати. Можна лише уявити, яка «оранка» на величному схилі Дніпра може розпочатися!

Оце так потенційне сусідство: меморіал парку Слави, обласна бібліотека та... аква-парк! Дивно, що такі «ідеї» взагалі можуть народжуватися та висуватися для обговорення депутатів.

Місту мало забутих та запущених «довгобудів» у транспортно-досяжних частинах міста? Це хоча б недобудований плавальний басейн на території стадіону «Кристал», могутня споруда поряд із діагностичним центром на проспекті Ушакова...

Якщо вже й виникають ідеї впорядкувати дніпровський берег у межах Херсона, то чому б народним обранцям не сконцентрувати зусилля на реальній справі -- відродженні колишнього популярного місця відпочинку – пляжу «Лілея» з однойменним готелем?

Врешті, й сам аква-парк у цій місцині міг би бути доречним...

Олександр ГОЛОБОРОДЬКО
Фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон