Гордєєв подякував Гройсману за візит на Херсонщину

Слова вдячності за спільну роботу в Парламенті, позитивні результати якої вже сьогодні відчуває Херсонщина, висловив на своїй сторінці у Facebook Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману голова ОДА Андрій Гордєєв.


"Дякую Володимиру Гройсману за візит на Херсонщину. Ми мали з ним тривалу і плідну роботу у Верховній раді. Багато інфраструктурних проектів, які реалізуються сьогодні в області, були закладені ще в часи моєї роботи у парламенті під головуванням Володимира Борисовича. Сьогодні ми так само плідно продовжуємо спільну роботу над економічним регіональним розвитком.

Зараз у аеропорту ми представили Володимиру Гройсману проект по реконструкції аеропорту. У Парламенті саме завдяки ініціативі Володимира Гройсмана ми прийняли закон про фонди регіонального розвитку та включили до програми фінансування аеропорт "Херсон". Сьогодні той закон, який був ініційований нами заради розвитку таких інфраструктурних об'єктів, на практиці реалізується, перетворюючись у тонни бетону, конструкції, обладнання.

До кінця року ми добудуємо перони і дві руліжні доріжки та перебудуємо термінал, також є потенційні інвестори, які зацікавлені в реконструкції злітної смуги під Boeing 747. Добудова перонів дозволить нам здійснювати ранкові та вечірні рейси. Також МАУ планує запустити рейси Херсон-Варшава через Бориспіль, що повністю відкриє нам бориспільський та європейський напрямок." - написав на своїй сторінці голова облдержадміністрації.

Таврія 24

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон