Херсонцям нагадують: опалення за допомогою газової плити - небезпечне

ПАТ Херсонгаз звертається до мешканців багатоповерхівок м. Херсона, які користуються центральним опаленням, і до помешкань яких ще не надійшло тепло.

Використання газових плит для обігріву приміщення дуже небезпечне для життя. Під час горіння конфорок (як правило вмикаються 4 конфорки та духова шафа), які не використовуються за призначенням (приготування їжі) у приміщення у вільному доступі надходить чадний газ.

Під час тривалого використання плити для обігріву, чадний газ накопичується у повітрі викликаючи слабкість та сонливість. Людина, поступово зігріваючись, може своєчасно не зреагувати та отримати значну дозу двоокису вуглецю, що може спричинити серйозне отруєння та навіть призвести до летального наслідку.

З метою дотримання правил безпеки та збереження власного здоров'я - попереджуємо про небезпеку користування газовими плитами не за призначенням (для обігріву приміщення).

Прес-секретар ПАТ "Херсонгаз"
Наталія ПЯТНИЧЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон