Олена Урсуленко подякувала підприємцям-волонтерам

03 листопада під час засідання Громадської ради при міському голові Херсона секретар міської ради Олена Урсуленко відзначила Подяками волонтерів-підприємців міста, які допомагають українській армії.

Олена Урсуленко разом із Дмитром Івановим, головою постійної депутатської комісії з питань промисловості, підприємництва, торгівлі, туризму, сфери послуг та реклами подякували підприємцям міста за те, що вони у нелегкий для країни час невпинно продовжують допомагати армії та сприяють зміцненню патріотичного духу в країні та в місті.

Подяка, зазначила Олена Борисівна, – це лише частка тієї вдячності, якої заслужили підприємці міста від міської ради за свою відданість та невпинному служінню на благо країни.

Разом із подяками підприємцям також подарували роботи учнів міської художньої школи "Планета Херсон". "За цими картинами, – зазначила Олена Урсуленко, – кожен буде знати, що перед ним – підприємець-волонтер: людина із нерушійними принципами та високим рівнем відповідальності".

"Херсонський вісник"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон