Майбутні правники зустрілися з податківцями

Вже традиційним стали зустрічі працівників Херсонської ОДПІ зі студентами. Ось і днями в рамках заходу «День відкритих дверей» до податкової інспекції завітали студенти Херсонського державного університету - члени Херсонського відділення Ліги правників України.

Захід розпочався із екскурсії по Центру обслуговування платників. Молодь мала змогу побачити, як на практиці надаються послуги платникам. Зокрема, що надання послуг податківцями дуже осучаснено.

Для відвідувачів Центру створені комфортні та зручні умови: тепла затишна зала, у наявності інформаційні стенди, зразки документів, нормативні документи, комп'ютери, під'єднані до мережі Інтернет, електронні сервіси від ДФС, завдяки чому процес отримання різних адміністративних послуг максимально спрощено.

Далі студенти ознайомилися з презентаційними матеріалами щодо діяльності Херсонської ОДПІ, завданнями, функціями, основними напрямками роботи фіскальної служби та реформування податкової системи.

Торкнулися й теми податкових правопорушень, мінімізації доходів, електронної системи адміністрування ПДВ та реалізації пального. Крім того, увагу майбутніх правників було зосереджено на необхідності неухильного дотримання норм законодавства адже наповнення бюджетів усіх рівнів напряму залежить від кожного з нас. Від сумлінності платника значною мірою залежить добробут і держави, і кожного українця.

Під час зустрічі податківці та гості активно дискутували, що свідчить про небайдужість молоді до податкової тематики. Наприкінці заходу молоді люди отримали вичерпні відповіді на всі запитання. Дуже важливим результатом цієї зустрічі є усвідомлення молоддю того, що заможною може бути лише та держава, в якій сплата податків є нормою життя для кожного її громадянина.

Прес-служба Херсонської ОДПІ
ГУ ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон