Співаковський подякував за роботу депутатам Херсонської міськради

Сьогодні, 28 жовтня, Херсонська міська рада на своїй позачерговій сесії проголосувала за внесення необхідних змін до міського бюджету на 2016 рікта переліку об'єктів, по яких цього року передбачено ведення будівництва, реконструкції та капітального ремонту.

Внесені зміни дозволять своєчасно освоїти кошти цільової субвенції, що були виділені місту урядовою постановою №717 від 19 жовтня 2016 року.

Перед початком голосуванням до колег із міської ради звернувся народний депутат України Олександр Співаковський. Він подякував депутатському корпусу за плідну співпрацю на користь громади, результатом якої стало виділення з державного бюджету додаткової субвенції у розмірі 5 млн.гривень для підтримки соціально-значущих об'єктів. Він попросив підтримати проекти відповідних рішень.

«Цими рішеннями ви надасте хід коштам вказаної субвенції та дасте можливість дітям отримати змогу займатись у теплих реконструйованих приміщеннях, тренуватись на нових спортивних майданчиках, а також отримати централізоване водопостачання херсонцям, що проживають у житлових будинках по провулку Янтарному», – зазначив своєму виступі народний депутат.

Нагадаємо, 19 жовтня 2016 року на підставі звернення народного депутата України Олександра Співаковського Кабінет Міністрів України прийняв постанову №717, згідно якої для міста Херсон було виділено додаткову субвенцію на наступні соціально значущі об'єкти:
• термомодернізація будівлі дитячого садка № 8 – 3 млн.113 тис.грн.;
• будівництво спортивного майданчику у школі №18 – 577 тис. грн.;
• капітальний ремонт спортивного майданчику дитячого садку №33 – 260 тис.грн.;
• капітальний ремонт водопровідної мережі по пров. Янтарному у м. Херсоні у розмірі 187 тис. грн.

Через неузгодженість із Бюджетним кодексом кошти у розмірі 863 тис.грн., які в рамках цієї субвенції призначалися для утеплення зовнішніх стін гуртожитку № 2 Херсонського держуніверситету, будуть використані для вирішення проблем іншого освітнього закладу міста.

Прес-служба народного депутата Олександра Співаковського

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон