Херсонські патрульні рятують дітей

Вчора, 12 вересня опівдні патрульні отримали черговий виклик. Заявник повідомляв, що в одному з парків лежить невідома жінка у стані сп'яніння, а поруч з нею маленька дитина...

На місці інспектори дійсно побачили нетверезу громадянку з малям. Жінку запросили до відділу поліції для встановлення особи. Вона виявилась бабусею хлопчика.

Дитину доправили до лікарні. Там дитину помили та замінили підгузок, однак відмовились оглядати. Мотивували це тим, що матір проживає в іншому районі міста.

Патрульні не залишили малюка і відвезли його до обласної дитячої лікарні, де його оглянули фахівці та нагодували. Інспектори з допомогою лікаря відшукали адресу матері дитини.

На жінку склали протокол за ч. 1 ст. 184 КУпАП ("Невиконання батьками своїх обов'язків"). На бабусю винесли постанову за ч. 1 ст. 178 КУпАП ("Розпивання алкоголю або поява у громадських місцях у п'яному вигляді").

Того ж дня близько 20-ої години патрульним надійшов виклик про те, що заявник знайшов дівчинку на вулиці Шенгелія. Чоловік передав дитину інспекторам.

Патрульні опитали перехожих. Один із них розповів, що за кілька кварталів бачив жінку, яка шукала свою доньку.

В цей час чергова частина повідомила, що на 102 звернулась громадянка та повідомила, що у неї зникла дитина.

Інспектори зателефонували жінці. Вона підтвердила, що знайдена дівчинка її донька. Дитину передали матері.

Управління патрульної поліції у м. Херсоні

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон