Як вихованці реабілітаційного центру осінь зустрічали

Вихованці Новокаховського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів зустріли нову навчальну пору святом «Здраствуй, осінь».

Вихованців очікувала розважальна програма з танцями, піснями, фізкультурними хвилинками, віршами та загадками. Співробітники центру реабілітації організували конкурси та ігри для своїх підопічних.

На початок цього навчального року ще один з вихованців центру отримав направлення на навчання до допоміжної школи, а одна дитина – до дитячого садка. Випускники отримали щирі вітання, побажання успіхів у навчанні, іграшки та рюкзаки зі шкільним приладдям.

Завершив свято хоровод дітлахів і дорослих. Наприкінці заходу директор центру Оксана Олексієнко привітала всіх присутніх, побажала дітям радувати батьків новими набутими знаннями та вміннями, а батькам терпіння і більше приводів радіти новим досягненням діточок.

Привітати дітлахів прийшов заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Левицький Олексій Віталійович, який передав канцелярське приладдя в подарунок до нового навчального року.

За літній період працівники центру підготували приміщення до прийому дітлахів. Тож вихованців чекали світлі та затишні групові кімнати та кабінети.

Нагадаємо, центр реабілітації надає наступні послуги:

педагогічна корекція;

логопедична корекція;

масаж;

лікувальна фізкультура;

навчання основним соціальним навикам тощо.

Діти з обмеженими можливостями можуть відвідувати центр реабілітації як у групі денного перебування, так і за індивідуальним графіком поза групою, згідно рішення приймально-реабілітаційної комісії центру. Хто потребує допомоги центру можуть звернутися за адресою: м. Нова Каховка, вул. Горького 11/1 (приміщення ясла-садка «Червоненька квіточка») або за телефоном (05549) 5-45-75.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон