На Херсонщині виявлено крадені авто

Тільки з початку поточного року сспеціалісти сервісних центрів МВС в Херсонській області та фахівці експертної служби виявили вже два десятки транспортних засобів із зміненими номерами кузовів. Лише останніми днями сталося два таких випадки...

Так, до Голопристанського територіального сервісного центру 6544 з питання перереєстрації автомобіля «ВАЗ – 2108» звернувся 47-річний мешканець Олешківського району. Під час проведення експертного дослідження автівки було встановлено, що її номер кузова підлягав змінам шляхом вварювання номерної панелі з іншим ідентифікаційним номером поза умов заводу-виробника. Виявлене порушення завадило автовласнику отримати бажану адміністративну послугу.

В аналогічній ситуації опинився 31-річний мешканець Нової Каховки, який у територіальному сервісному центрі 6541 міста Херсона хотів зняти з обліку для подальшого продажу автомобіль «OPELVECTRA», 1992 року випуску.

Під час дослідження транспортного засобу з'ясувалося, що ідентифікаційний номер кузова підлягав змінам шляхом механічного видалення фрагмента номерної панелі та вварювання на його місце поза умов заводу-виробника фрагмента з іншим ідентифікаційним номером. Як і попередньому автовласнику, в наданні сервісної послуги довелося відмовити, а натомість повідомити про виявлений факт до поліції.

Нагадуємо, що в подібних випадках державна реєстрація транспортного засобу анулюється, а значить подальша експлуатація такого автомобіля на вулично-шляховій мережі стає неможливою.

Регіональний сервісний центр МВС
в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон