Херсонські фермери відправили солдатам кавуни

Бійці 12 батальйону Збройних сил України отримають від фермерів Херсонщини солодкий подарунок - спільно з Громадською організацією «Товариство воїнів-учасників, ветеранів АТО на Сході України» та облдержадміністрацією було відправлено бійцям на Схід 20 тон кавунів.

До Херсонської обласної державної адміністрації звернулась громадська організація воїнів АТО з проханням звернутись до фермерів, які мають змогу надати кавуни аби їх відправити на передову у зону АТО. Спільними зусиллями було зібрано замість 5 тон повну машину - 20 тон кавунів.

«Хочу подякувати чудовим людям Херсонщини, які подарували воїнам нашого батальйону частинку солодкого свята», – подякував від імені своїх бійців Микола Ратушний, бойовий офіцер 12 батальйону ЗСУ.

Він особисто за кермом вантажівки, не гаючи ні хвилини, доправить солодкі подарунки у свою частину, в якій оберігають наш мир і спокій військовослужбовці з Херсонщини, Київщини та інших регіонів України.

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон