У Новій Каховці відбулась нарада за участі силовиків

Сьогодні, 22 серпня, у Новій Каховці, під головуванням міського очільника Володимира Коваленка, відбулась нарада з питань забезпечення життєдіяльності міста під час проведення державних свят – Дня Прапора, який ми відзначатимемо вже завтра, та Дня Незалежності України.

Участь в обговоренні взяли заступники міського голови, керівники комунальних підприємств, представники силових структур, громадських об'єднань, управління з питань НС та ЦЗН, та інші.

Основне, на чому зосередив увагу мер, – безперебійна робота усіх комунікацій на території міста, незважаючи на вихідний день 24 серпня, та безпека, зокрема під час проведення масових заходів.

- Не хочеться, аби у такі відповідальні дні ми отримали якісь "сюрпризи". Усі разом маємо забезпечити належне функціонування міста: аби ніхто не лишився без світла чи води, без медичного обслуговування і т .п.

Особливу увагу варто приділити охороні громадського порядку, не допустити бодай найменших конфліктів, провокацій.

Належним чином має бути здійснена перевірка вулиць міста на предмет "підозрілих предметів" (наприклад, полишені сумки, коробки). Маємо бути певні на всі 100%, що реалізували усі відповідні заходи задля безпеки територіальної громади.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон