З Джарилгача евакуювали отруєних

Сьогодні, 11 серпня о третій годині ранку було проведено рятувальну операцію по евакуації з острова Джарилач відпочиваючих, які отримали харчове отруєння

Операція по оперативній евакуації постраждалих відбулася завдяки злагоджених дій Морської пошуково-рятувальної служби, чергових служб Скадовського морського порту, підрозділів МНС та служби 103 міста Скадовська.

В результаті рятувальної операції було надано своєчасну допомогу трьом відпочивальникам на острові Джарилгач - двом чоловікам та жінці – громадянці Молдови.

Рятунковим катером ПРК-5, що базується в Скадовському морпорту (на фото) потерпілих було доставлено з острову до порту а потім вже до Скадовської районної лікарні.

Попередній діагноз лікарів – харчове отруєння, можливо – від продуктів, які не правильно зберігалися і зіпсувалися від спеки. На даний момент життю врятованих нічого не загрожує.

Микола МОРСЬКИЙ

P.S. Шановні туристи – бережіть себе, дотримуйтесь елементарних правил гігієни і насолоджуйтесь безпечним відпочинком на прекрасному острові Джарилгач!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон