Як Нова Каховка святкуватиме День незалежності?

Наближаються два державні свята – День Державного Прапора та День Незалежності. Про те, як Нова Каховка відзначить їх йшла мова 5 серпня, під час засідання оргкомітету під головуванням міського голови.

За словами в.о. начальника відділу культури і туризму Наталії Зарудної, 23 серпня у місті відбудеться традиційна церемонія підняття Державного Прапора України та вручення паспортів юним громадянам, які досягли 16-ліття.

Що стосується 24 серпня, то на цей день у місті запланова насичена культурно-розважальна програма.

Містян та гостей очікує багато приємних сюрпризів: конкурс на кращу українську страву, виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, святкова хода, концерт та багато чого іншого. Під час вечірньої програми очікується виступ запрошених артистів. Кого саме – дізнаєтесь вже незабаром.

В ході обговорення організаційних моментів міський очільник наголосив – головне свято країни у Новій Каховці має пройти на належному рівні. В цьому плані Нова Каховка – саме те місто, на яке можуть рівнятися інші.

"Свято Незалежності має позитивний і об'єднуючий характер. Тож маємо докласти максимум зусиль, аби громада міста відчула себе невід'ємною частинкою великої, дружньої та квітучої родини – України".

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон