В селищі на Херсонщині навели лад у зоні відпочинку

Літо, спека... Багатьом хочеться прохолоди, тому на березі Дніпра в Дніпрянах постійно знаходяться відпочивальники. Діти купаються, дорослі поглядають за їхніми забавами, знаходячись у затінку.

І все було б нічого, але берегова зона густо заросла водоростями, залишаючи лиш подекуди невеличкі «коридори» у воді...

Ідея навести лад у зонах відпочинку на Дніпрі визрівала в селищній раді давно. Та все гальмувалося через брак коштів і відсутність спеціальної техніки. Але не дарма в народі кажуть: «Хто захоче – той і зможе».

27 липня інспектор з благоустрою Дніпрянської селищної ради Дмитро Левченко разом із небайдужими жителями селища вирішили навести лад. І закипіла робота: спеціальною технікою було викошено «водні хащі», розчищено виходи до води на всіх зонах відпочинку Дніпрян.

Висловлюємо вдячність директору «Новокаховського рибоводного заводу частикових риб» Ігорю Дикусі та головному інженеру підприємства Миколі Чечину, які надали спецтехніку і косаря. Окремі слова вдячності – Олександру Висоцькому, який взяв безпосередню участь в організації та проведенні цього заходу. Велика дяка всім небайдужим за ініціативу, людяність і бажання допомогти.

Анатолій Білий, голова Дніпрянської селищної ради
"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон