В Херсоні угорці допомагають майбутнім мамам

До Херсону надійшла гуманітарна допомога майбутнім мамам від Угорської Екуменічної Служби Допомоги.

У приміщені Міського центру по роботі з вимушено переміщеними особами з 21 по 22 липня 2016 року було видано «Пакунки для проділь» вагітним жінкам, які щонайменше, як за три місяці будуть народжувати.

Таку допомогу отримали майбутні матусі, що знайшли притулок у м. Херсоні, м. Нова Каховка, м. Скадовську, смт. Каланчак, смт. Нижні Сірогози, у Білозерському, Олешківському, Голопристанському, Іванівському, Новотроїцькому районах.

Пакунок для породіллі складається з «Комплекту для пологів №2, стерильного», «Комплекту акушерського №10, стерильного», «Набору для майбутньої мами», «Набору для новонародженого».

Видачу гуманітарної допомоги організовано ГО «Ліга ділових та професійних жінок» за заздалегідь складеними списками, отриманими від Херсонського обласного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Херсонського міського Центру соціальних служб для сім'ї і молоді, ГО "Крим SOS", Відкритої координаційної Ради з питань надання допомоги населенню під час надзвичайних ситуацій у Херсонській області.

Гуманітарна допомога надійшла від Угорської екуменічної служби допомоги (м. Будапешт) з-за фінансової підтримки міжнародного союзу «АКТ-Альянс» (м. Женева).

Наталя КРАВЕЦЬ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон