Гола Пристань запрошує на "Купальські зорі"!

Вже скоро - 2-3 липня 2016 року у Голій Пристані відбудеться XIV Всеукраїнський благодійний фестиваль народної творчості «Купальські зорі».

Запрошуємо всіх зануритися у атмосферу самобутнього українського колориту та долучитися до захоплюючого свята, де на кожного чекають чудовий настрій, прекрасний відпочинок, неперевершені враження та гостинність голопристанців!

На гостей фестивалю чекає концертно-конкурсна програма «Фестивальний розмай» пісенно-обрядових, хореографічних, театралізованих дійств, пісень, танців на купальську та народну тематику серед солістів, творчих колективів, у тому числі дитячих.

У рамках заходу будуть проходити спортивні змагання з шахів та шашок, футболу, баскетболу, карате, боксу, дзюдо, веслування на байдарках та каное, у яких візьмуть участь спортсмени з області та всієї України.

Протягом дня будуть діяти виставки, ярмарок, творчі майстерені, майстер-класи з народно-ужиткового мистецтва, боді-арту та вінкоплетіння.

У програмі фестивалю – розваги на воді «У гостях у Водяного та Водяної», купальська лотерея та частування козацьким кулішем.

Увечері набережна міста зустріне гостей святковим концертом місцевих артистів та лауреатів конкурсної програми «Фестивальний розмай».

А далі на сцену вийдуть найчарівніші і найталановитіші дівчата Таврійського краю, щоб позмагатися за звання "Купальська красуня".

Порадує фестиваль і виступом зірок української естради – цього року на великій сцені будуть виступати гурт "Made in Ukraine" та супер-фіналіст шоу "X-фактор-3" Євген Літвінкович.

Тож приєднуйтесь до щирого, відвертого, безпосереднього гурту прихильників Івана Купала, спаліть свої негаразди в купальському багатті, доторкніться серцем до юності, до щирості почуттів, до невмирущої душі природи і народу!

Організатор фестивалю - Голопристанська міська рада

За підтримки Управління культури Херсонської ОДА

За додатковою інформацією звертайтеся за адресою:
вул. 1 Травня, 14, м.Гола Пристань, Херсонська область, Україна, 75600.

Контактні телефони: (05539) 7-72-91 (факс), 2-63-68, 2-64-60.

Е-mail: vykonkom@golapristan-mrada.gov.ua, kylt_tyr@ukr.net.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон