Херсонська міськрада: справи бюджетні, питання земельні

На черговому засіданні бюджетної комісії депутати розглянули низку проектів рішень, які пропонуються на розгляд наступної VІІІ сесії Херсонської міської ради, зокрема земельні питання.

Першим заслухали начальника відділу доріг управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв'язку В. Нікітєнкова з питанням «Про зміни та доповнення до Міської програми поліпшення під'їзних шляхів до багатоповерхових житлових будинків на 2015-2016 роки».

Враховуючи, що в липні відбудеться бюджетна сесія, депутати проголосували про перенесення цього питання на розгляд липневої сесії, надавши рекомендації В. Нікітєнкову визначитися з пріоритетними об'єктами, які потребують термінового ремонту.

«Документ, який ви надали, об'ємний і його необхідно ретельно вивчити. Яким чином ви будете розподіляти пріоритети? Перевиконання міського бюджету планується приблизно на рівні 100 млн. гривень, але ще треба профінансувати і ремонт житлового фонду, і дорожнього покриття.

До липневої сесії підготуйте розподіл по пріоритетам об'єктів, які потребують негайного ремонту, щоб надалі це питання не регулювалося в ручному режимі», - наголосив голова бюджетної комісії, лідер фракції "Самопоміч" в Херсонській міськраді Андрій Дмитрієв.

Серед питань, які депутати вирішили виключити з порядку денного сесії: питання № 15 «Про передачу в господарське відання КП "Херсонкомунтранссервіс» нежитлових приміщень, розташованих за адресою: площа Білозерська,1 (площа Цюрупи,1) у м. Херсоні.

По питанню № 24 «Про доповнення до Переліку об'єктів, на яких доручається управлінню капітального будівництва міської ради виступати замовником та виконувати роботи із будівництва, реконструкції та капітального ремонту в 2016 році», депутати проголосували виключити із доповнень до проекту рішення:

• п. 7 («Реконструкція ділянки тепломережі від ТК -220/11 до теплового пункту по вул. Стрілецька ( Р.Люксембург),21 у м. Херсоні);

• п. 8 («Капітальний ремонт приміщень по вул. Пилипа Орлика (9-го Січня), 21/29 у м. Херсоні).

Враховуючи зауваження юридичного відділу, знято питання № 31 «Про створення комунального закладу «Парки Херсона» та затвердження його Статуту".

Щодо питання № 14 "Про передачу в безоплатне користування (позичку) нежитлових приміщень першого поверху будинку № 5 по пров. Пугачова" заслухали голову Херсонського міського клубу ветеранів війни та праці «Оптиміст» В.Куцого, який інформував членів комісії про діяльність клубу.

Депутати проголосували за включення питання до розгляду на пленарному засіданні VІІІ сесії міської ради в частині п. 1.2. П. 1.1 вирішено не включати до розгляду на сесії у зв'язку із ненаданням членам комісії свідоцтва про державну реєстрацію та неявкою на засідання комісії представників ГО «Сокіл свободи», для інформування членів бюджетної комісії про свою діяльність.

По питанню № 27 «Про внесення змін до Міської програми футболу у м. Херсона на 2016 -2018 роки» бюджетна комісія проголосувала за доопрацювання проекту рішення, з урахуванням пропозицій профільної комісії та перенесення його на розгляд наступної сесії.

За матеріалами "Самопоміч - Херсон"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон