На Херсонщині відбулася спартакіада працівників культури

В дванадцятий раз обласна Cпартакіада працівників культури відбулась на базі відпочинку «Корабел» в смт. Лазурне.

Організували та провели спортивні змагання 10-12 червня цього року Херсонська обласна організація профспілки працівників культури та Херсонська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» за підтримки управління молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації.

У спартакіаді взяли участь 213 працівників культури з 14 збірних команд районів та міст обласного значення, які змагалися в шести видах спорту: шашки, шахи, настільний теніс, дартс, міні-футбол та волейбол.

Тим самим працівники культури показали, що дуже поважають спорт, і не тільки прагнуть долучаються до здорового способу життя, а й завойовувати призові місця.

Команда працівників культури з Нової Каховки представила учасників у п'яти видах змагань (окрім міні-футболу), зайнявши VІІ загальнокомандне місце.

Першість у настільному тенісі виборола представниця з команди Нової Каховки – Тетяна Боровик. Новокаховчанам дісталось ІІ місце в командному заліку з цього виду.

І місце з дартсу посів Олексій Іванов, який також добре себе показав у змаганнях з шашок, зайнявши ІІ місце.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон