Нардеп Співаковський пропонує квотний принцип

У Блоці Петра Порошенка пропонують виробити квотний принцип розгляду законопроектів у парламенті.Нинішнього пленарного тижня на розгляд Верховної Ради України планується винести близько 160 законопроектів та постанов.

Про це під час погоджувальної ради керівників депутатських фракцій та голів парламентських комітетів заявив перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Олександр Співаковський (фракція Блоку Петра Порошенка).

За його словами, із цих близько 160 законопроектів та проектів постанов: 85 законопроектів стосуються економічних питань - сфер приватизації, нафти, газу, вугілля, землі.

Законопроектів із питань державного будівництва - 13, соціальних питань - 13, питань правоохоронної діяльності - 12, питань діяльності парламенту - 8, з питань освіти і науки - 8, з питань ратифікації міжнародних угод - 7, з питань державної безпеки і оборони - 5, з питань судоустрою - 4, з питань культури і мистецтва - 4, охорони здоров'я - 1.

На думку депутата, парламент не спроможний розглянути за тиждень більше 40 законопроектів, тому він запропонував розробити квотний принцип розгляду законопроектів.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон