Чому губернатор їздить підприємствами Херсонщини

Голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв, разом з командою фахівців, почав літній робочий сезон з вивчення ситуації на промислових підприємствах регіону.Обласна влада має намір відвідати всі підприємства області: як збанкрутілі, так і успішні.

Минулого тижня представники влади, на чолі з губернатором, вже проінспектували Бериславський машинобудівний завод, Новокаховський завод "Укргідромех", Завод крупних електричних машин та коньячний завод "Таврія" та інші.

Так чому губернатор їздить по підприємствам Херсонщини? Тому, що впевнений - промисловість має бути пріоритетом номер один у роботі обласної державної адміністрації.

У будь-якого підприємства завжди є проблеми, які за сприяння влади вирішити набагато простіше. А робота над інвестиційним кліматом всього регіону починається із діалогу з керівництвом кожного підприємства окремо.

Але в той же час ці підприємства також беруть на себе певні зобов'язання: створити додаткову кількість робочих місць, додаткову податкову базу, легалізувати інвестиції.

Таким чином, спільними зусиллями можемо довести, що в Херсонській області є позитивна інвестиційна динаміка.

Адже будь-який зовнішній інвестор має спочатку побачити, що наш внутрішній бізнес готовий розвиватися та інвестувати в Херсонську область, що його влаштовують інвестиційний клімат, сприяння влади і спрощені процедури.

Такі позитивні зрушення необхідно продемонструвати і західним партнерам. У світі є «грошові мішки», які готові інвестувати, але наразі не бачать нашої готовності приймати інвестиції.

«Саме тому ми, разом із заступниками та фахівцями, почали інспектувати промислові підприємства Херсонщини. Ми, як обласна влада, маємо створити сприятливий інвестиційний клімат. І ми його створимо», - впевнено заявляє Андрій ГОРДЄЄВ

Далі буде...

Фото Віктор Залєвський

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон