Спортивне свято «Веселі старти» для дітей медичних працівників

31 травня на стадіоні «Корабел» відбулися спортивні змагання «Веселі старти» за участю дітей медичних працівників лікувально-профілактичних закладів міста.

Справжнє спортивне свято було організоване і проведене Херсонською обласною організацією профспілки працівників охорони здоров'я за підтримки Департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації.

П'ять команд, кожна з яких складалась з 10 осіб, під керівництвом голови Херсонської міської організації «Фізкультурно-спортивне товариство «Спартак» Сергія Яворського в цікавих конкурсах виборювали перше місце в змаганні.

Естафета, «хокей», біг в мішках, ланцюг зі скрепок, баскетбол з відрами замість кілець – ці та багато інших конкурсів захопили не тільки учасників, а й вболівальників. Останні теж мали змогу допомогти своїм командам активною підтримкою та участю в конкурсі з надування повітряних кульок.

«Піклування про дітей є пріоритетним в діяльності Департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації. На сьогодні відпрацьований та втілюється в життя комплекс заходів для оздоровлення та відпочинку дітей. В літніх оздоровчих закладах медичний супровід забезпечуватиметься лікарями, що пройшли спеціальну підготовку на базі дитячої обласної лікарні», - зазначив директор Департаменту охорони здоров'я Віктор Короленко, який завітав на спортивний захід.

Голова Херсонської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я та за сумісництвом головний суддя змагань Микола Гайдученко щиро вітав учасників, бажав здоров'я та гарного відпочинку, зазначивши, що подарунки отримають всі учасники, а не тільки переможці.

Впродовж 13 конкурсів лідери змінювались, та в результаті перше місце в змаганні розділили дві команди: «Форсаж»(КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних») та «Максимум»( Херсонська обласна клінічна лікарня).

Друге місце зайняла команда КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С.Лучанського» під назвою «Торнадо», третє – збірна команда «Легіон»(КЗ «Херсонська обласна інфекційна лікарня ім. Горбачевського», КЗ «Херсонська обласна психіатрична лікарня», КЗ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня», Херсонський базовий медичний коледж, КЗ «Херсонський обласний онкологічний диспансер»).

Усі учасники та вболівальники отримали заряд позитивної енергії та чудовий настрій, а також гарне тренування для м'язів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон