Херсонці - чемпіони!

На цьому тижні вихованці Вищого училища фізичної культури вибороли звання чемпіонів України з вільної боротьби та у метанні списа

25-27 травня у Харкові відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків, на якому вихованці Вищого училища фізичної культури Ерік АРУШАНЯН (вага 63 кг) та Роман ДОВГАЛЮК (вага 100 кг) стали чемпіонами України.

Учні училища Ренат ОСМАНОВ (42 кг), Едуард ПОКУДОВ (42 кг), Максим ЛАВРОВ (63 кг) вибороли призові треті місця. Вітаємо наших земляків з перемогою!

В липні цього року Ерік Арушанян та Роман Довгалюк у складі збірної команди України в Стокгольмі, Швеція будуть боротись на Чемпіонаті Європи. Тож побажаємо нашим славетним спортсменам перемог!

25-26 травня в Кіровограді відбувся Кубок України з легкої атлетики. Студент Херсонського вищого училища фізичної культури Матвій КРУТІЄНКО виборов перше місце у метанні списа та став найкращім серед юнаків України у цьому олімпійському виді спорту. Вітаємо юного чемпіона та його тренера Тетяну Володимирівну НАСОНОВУ з перемогою!

Андрій ЯЦЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон